Link til forsiden  

Dokumenter og viden

 

Digitalisering

En organisation, der indfører elektronisk dokumenthåndtering er en organisation i forandring. Det kræver derfor, at ledelsen er synlige og er gode ambassadører for projektet, og at medarbejderne har de fornødne it kompetencer og evner til at ændre adfærd og arbejdsrutiner.

WedoIT har  erfaring fra det 'virkelige liv" gennem sin deltagelse i flere digitaliseringsprojektet. Der er selvfølgelig sket en enorm udvikling siden vores deltagelse i projektet "Det papirløse rådhus" i Nysted Kommune, men faktisk er udfordringerne med at digitalisere organisationen nogenlunde de samme. 

Du kan læse her om hvad vi kan hjælpe med.

Vores koncept: Skræddersyet it løft er afprøvet i flere danske kommuner, bl.a. Helsingør Kommune, Hvidovre Kommune, Ishøj Kommune og Næstved Kommune. Læs mere om de forskellige projekter her.

Danskere vilde med digitalisering
Danskerne er helt trygge ved deres computere og vil gerne være i digital kontakt med det offentlige. Det viser en ny rapport fra KMD Analyse.

Holdningen blandt danskerne er dermed et skulderklap til regeringen, som har planer om at digitalisere samfundet yderligere.

83 procent af de adspurgte er på internettet hver dag, 90 procent føler, at de har styr på computeren og hele 96 procent mener, at netbank gør deres hverdag lettere, viser rapporten.

Kilde: KMD-Analyse