Link til forsiden  

Digitalisering

 

Projekter

Helsingør Kommune

Med regeringens nye digitaliseringsstrategi har det offentlige for alvor sat fokus på at anvende digitalisering til at forny den offentlige sektor og gøre den mere effektiv.

Helsingør Kommune har derfor strategisk besluttet, at alle medarbejdere i kommunen skal have et vist niveau af it-kompetencer.

Helsingør Kommune og WedoIT har derfor indgået en aftale om hjælpe med at udforme indholdet af de forskellige niveauer samt at sikre en pædagogisk rød tråd samt at udforme guidelines for undervisningen.

Målet er løfte alle medarbejdernes kompetenceniveau, så de daglige IT værktøjer udnyttes optimalt - internt i afdelingerne og på tværs i hele organisationen.

Kontaktperson for Helsingør Kommune er Marie Louise Lind Mailand.

Hvidovre Kommune

Hvidovre Kommune og WedoIT har lavet en aftale om afholdelse af et projekt for biblioteket, som bygger på principperne fra konceptet Skræddersyet IT-løft.

Målet er løfte medarbejdernes it-kompetenceniveau på specifikke områder, som er aftalt med bibliotekets ledelse, så de daglige IT værktøjer udnyttes optimalt - internt i afdelingerne og på tværs i hele organisationen.

Kontaktperson for Hvidovre er Juri Christensen.

Ishøj Kommune

Ishøj Kommune og WedoIT har lavet en aftale om at afholde et digitaliserings projekt for Sundhed og Ældre, som bygger på principperne fra konceptet Skræddersyet IT-løft.

Målet er løfte medarbejdernes it-kompetenceniveau, så de daglige IT værktøjer udnyttes optimalt, herunder at udforme et it-kodeks for afdelingens brug af it.

Kontaktperson for Ishøj er Pia Juul Olsen.

Næstved Kommune

Næstved Kommune og WedoIT har indgået en aftale om et digitalt kompetenceløft for medarbejderne i Center for Personale og HR.

Målet er løfte medarbejdernes kompetenceniveau, så de daglige IT værktøjer udnyttes optimalt - internt i afdelingerne og på tværs i hele organisationen med overskriften "Gør det smartere".

Kontaktperson for Næstved Kommune er Poul Erik Sehested Kristensen.

 

 

Kontakt os

 

Skriv eller ring for mere information om ovenstående projekter.