Link til forsiden  

Lej en IT konsulent

 

Har du ønsket dig en IT konsulent?

Hvis din virksomhed ikke er stor nok til at have en ansat på fuldtid, hvorfor så ikke få tilknyttet en på deltid? Fordelene er mange. Du får IT knowhow tilført din virksomhed, og det minimerer risikoen for fejlinvesteringer. Derudover kan en erfaren IT konsulent også bidrage til en bedre udnyttelse af de investeringer du allerede har gjort.

 

Er du sikker på, at du altid får den rigtige pris?

Prisstrukturen på hardwaresiden er rimeligt gennemskuelig. Når det drejer sig om konsulentydelser, uanset om det er til udvikling eller implementering, er priserne langt mindre gennemsigtige. Her kan en IT konsulent sikrer, at du betaler det varen koster - og at du får den vare du betaler for.

 

Stiller du de rigtige krav til din leverandør?

Har du eller din virksomhed den erfaring, der skal til for at sikre at en kravspecifikation indeholder det den skal. Kravspecifikationen sikrer, at de systemer, du får leveret, har den ønskede funktionalitet. En IT chef kan med sin viden afdække de problemstillinger der findes i den forbindelse og dermed sikre en bedre og mere hensigtsmæssige løsning.

 

Har du tid til at holde dig opdateret med IT-verdenen?

WedoIT ser det som en af sine vigtigste opgaver at være orienteret om hvad og hvilket der rør sig i tiden. Kun herigennem kan vi sikre din virksomheds tilgang til teknologi som understøtter strategien for din virksomhed.

 

Køber du projektstyring hos din leverandør?

Det kan fra tid til anden være som at sætte ulven til at vogte får. Med en IT konsulent fra WedoIT, som din repræsentant, er du sikret et helhjertet engagement i at gennemføre projektet som en succes.

 

Er en IT konsulent løsningen for din virksomhed?

Vi er ikke i tvivl. Derfor vil vi meget gerne indlede et samarbejde med din virksomhed, der sikrer din virksomhed større indtjeningspotentiale. Vi er overbeviste om at vi gennem forhandlinger om priser, øget driftsstabilitet og bedre udnyttelse af din investering kan sikre "en bedre løsning til samme pris".

 

Det er ikke kun et spørgsmål om at gøre tingene rigtigt,
men også om at gøre de rigtige ting.

Tilbage