Link til forsiden  

Lej en IT konsulent

 

Lej en IT konsulent

Hvor IT-chefen tidligere var den, der havde styr på teknikken, er det i dag lang vigtigere, at vedkommende er med til at understøtte forretningen og de forandringsprocesser, organisationen gennemgår. IT er blevet en strategisk ressource på linje med mennesker, kapital og viden.

IT funktionens betydning og opgaver har derfor ændret sig gennem årene. De mange nye opgaver har betydet et ekstra pres på IT funktionens berettigelse og fortsatte eksistens.

Hvis din virksomhed ikke er stor nok til at have en IT-konsulent på fuldtid, hvorfor så ikke få tilknyttet en på deltid? WedoIT tilbyder, at du gennem en fast samarbejdsaftale kan leje en IT-chef. Aftalen skræddersys naturligvis til din virksomhed. Alt efter dit behov kan vi lave aftaler om besøg hver uge, måned eller ....

Fordelene er indlysende:
  • På grund af vores lave omkostningsniveau kan vi tilbyde en fast månedspakke, der ligger på 30-50 procent af udgiften til en IT-konsulent.
  • Firmaets IT funktion bliver en del af et fagligt netværk, som rummer en enorm IT viden, som kan komme dit firma til gode i form af ydelser i høj kvalitet.
  • Læs videre her ...

Se et eksempel på en fast månedlig aftale. 

Skriv til WedoIT om et uforpligtende møde.