Link til forsiden  

Tidsbegrænsede tilbud!

 

 
  Du får forklaret, hvilke tanker og idéer, der ligger til grund for den nye Office 2016, så du efterfølgende hurtigt, fleksibelt og med en positiv indgangsvinkel kan komme i gang med at udnytte de mange nye muligheder.

Disse kurser vil hjælpe med en langt mere gnidningsløs overgang til Office 2016.


 

På flere fronter bliver mange virksomheder og deres medarbejdere udfordret i dagligdagen, og tidens krav er udvikling af kompetencer.
For at tilpasse undervisningen til den enkeltes behov for it-udvikling, tilbydes en ny form for it kurser i de mest anvendte Microsoft Office programmer.

 

 

IT-leadership er en ledelsesdisciplin, der præciserer den enkelte leders ansvar, handlemuligheder og gode adfærd for at sikre optimal og målrettet anvendelse af it-teknologi med henblik på at effektivisere opgaveløsninger og processer, udvikle kompetencer og inddrage velfærdsteknologien i hverdagen.

 

 
   
  På vores kurser er mennesket altid i centrum. Hver enkelt kursist skal have en god oplevelse uanset forudsætninger.

Vi leverer solid undervisning af høj kvalitet og taler et sprog, alle forstår.

Her finder du en oversigt over vores kurser. Vores kurser dækker alle versioner fra Microsoft Word 2013 til version 2019.

Og hvad er egentlig forskellen med Office 365 og Office 2019.

Har du som leder et ønske om, at dine medarbejdere skal udnytte jeres it programmer optimalt, men mangler konkret viden om, hvilke af jeres IT kompetencer, som bør løftes, er her et tilbud om at sammensætte et uddannelsesforløb, som tilpasses netop jeres mål for IT.