Link til forsidenIT værkstedet

 

IT værkstedet

På flere fronter bliver mange virksomheder og deres medarbejdere udfordret i dagligdagen, og tidens krav er udvikling af kompetencer.

For at tilpasse undervisningen til den enkeltes behov for it-udvikling, tilbydes en ny form for it kurser i de mest anvendte Microsoft Office programmer.

 

Hvad er IT værkstedet?

Alle fag kører som åben it-undervisning. Det vil sige, at vi samler et hold kursister, der bliver undervist i hver sit program og på forskellige niveauer.

Gennem IT værkstedet får du et kursusforløb, som er skræddersyet nøjagtigt til dit behov, og som - ikke mindst - passer ind i en hektisk hverdag.

På IT værkstedet bestemmer du selv, hvad du vil undervises i og hvornår. Du vælger selv, om du vil møde på de dage, hvor værkstedet har åben, eller om du vil løse opgaverne på et andet tidspunkt.

Du arbejder med selvinstruerende materiale.

 

Formål

På IT værkstedet kan du skærpe dine kompetencer inden for en lang række relevante it-discipliner.

Emnerne spænder lige fra undervisning i tekstbehandling, til billedbehandling, søgning på internettet og viden om regneark.

 

Målgruppe

IT værkstedet er for dig, der ønsker at blive bedre og mere sikker i at anvende it, eller som ønsker at få nye færdigheder på bestemte it-områder.

Der kræves ingen it-forudsætninger, for at deltage. Du vælger selv, hvilket niveau du ønsker at arbejde på.

 

Struktur

Når du uddanner dig på IT værkstedet, betyder det at du arbejder på det niveau, du ønsker, og i det tempo som passer dig.

Du arbejder med selvinstruerende materiale og rundt på værkstedet sidder andre deltagere som måske arbejder i samme program som du, men på et andet niveau. Det giver gode muligheder for sparring og indbyrdes hjælp.

På IT værkstedet er der hver dag en instruktør til stede fra kl. 08.30-15.00, som kan svare på spørgsmål og give inspiration til løsninger på de udfordringer der opstår undervejs.

I undervisningen anvender vi blandt andet Microsoft Office programmerne Excel, Word, Access, PowerPoint, Publisher og Outlook.

 

Indhold

Før kurset er der mulighed for en test, der viser dig dit nuværende niveau.
  • Al undervisning gennemføres enten i kursuslokalerne eller i et mobilt miljø på din arbejdsplads, hvor der kan samles 4 deltagere til et hold.
  • Kurserne og pensum planlægges og tilpasses efter dit niveau og dine ønsker.
  • 3 gange 3 timers undervisning pr. fag, med 1 gang pr. uge.
  • Kun 4-12 deltagere på hvert hold
  • Kombineret klasseundervisning og net-undervisning.
  • Støtte fra it-instruktør under hele forløbet.
  • Du får professionelle bøger til alle fag, som du må beholde.

 

Udbudte fag

På IT værkstedet bestemmer du selv, hvilket niveau du vil arbejde med programmerne på. Du kan også fint vælge fag på forskellige niveauer, mens du er på kurset.

På IT værkstedet kan du lærer om ...

Få et overblik over hvilke fag du kan deltage på samt de tre forskellige niveauer: Grundlæggende, let øvet og øvet. Du kan læse mere om de enkelte fag ved at følge linkene på faget.

 

Krav

Hvis du deltager på IT værkstedet, skal du være indstillet på, at vi stiller krav om, at du kan arbejde selvstændigt og tage et medansvar for egen læring. Der vil ikke være fælles emnegennemgang, og underviseren fungerer udelukkende som konsulent og vejleder.

Du vil dog altid kunne få den hjælp, som du har brug for. Der ydes stor fleksibilitet, og der tages hensyn til dine forudsætninger og dine behov.

 

Varighed

Kursusforløbet skræddersyes individuelt i nær samarbejde med de ønsker og muligheder, som din arbejdsgiver har.

 

Pris

Som udgangspunkt er der afsat et timeforbrug på 60 timer, som et klippekort.

Inkluderet i prisen: Rådgivning før/efter kurset og løbende support via mail under aftalen.

 

Skriv eller ring for mere information om dette kursus.