Link til vores websiteOutlook - Skab overblik i Indbakken 

 

Flere versioner

Microsoft Outlook er en del af Microsoft Office - og den findes i flere versioner. Vores kurser kan dække alle versioner fra Microsoft Word 2003 over version 2007, 2010 til version 2013.

 

Formål

Hvor mange mails får du dagligt? Hvor mange af dem er til dig? Hvor mange mails er relevante? Hvilke mails skal der reageres på? Outlook et fantastisk værktøj til, at strukturere og planlægge din arbejdsdag og dine opgaver - få inspiration på dette kursus.

 

Deltagere

Kurset henvender sig til brugere af Outlook, som ønsker at få styr på sin indbakke på en hurtig og effektiv måde. Det er en god ide, hvis man har praktisk erfaring med Outlook, så man på egen krop har lært, hvor det kan drille - men der er ikke er krav.

 

Indhold

  • Lær at lave et system, hvor du straks kan frasortere ligegyldige mails og genkende de vigtige – samt markere dem, så de ikke forsvinder for dig igen.
  • Bliv god til at organisere din indbakke – en nyttig og måske nødvendig ”overlevelsesteknik”.
  • Lær at opbygge regler, der automatisk kan sortere dine mails straks ved modtagelsen.
  • Bliv god til at holde orden og bevare overblikket.
  • Bliv en mester til søge effektivt i mails, kalender, noter mv. og finde oplysninger, som potentielt kunne være gået tabt.
  • Overvind din frygt for at slette mails – det er ikke så farligt.

 

Varighed og form

Kurset er et halvdagskursus.

Kurset afvikles med en høj grad af deltageraktivitet, vekslende mellem korte teoretiske oplæg med praktiske eksempler, individuelle opgaver og erfaringsudveksling.

 

Skriv eller ring for mere information om dette kursus.